Месечни архиви: април 2012

2pac оживя чрез холограма на Coachella 2012

Единственото неизбежно нещо освен пролетта(както казва Емо Чолаков) е напредъка на технологиите. Или ако трябва да цитирам още един мъдър човек – Гацо Бацов „Не можеш да спреш гората да се разлиства“. Та за какво иде реч. Много от вас най-вероятно са виждали прототипи на всякакви холограмни изображения. Но това което са показали преди няколко дни на фестивала Coachella е наистина спиращо дъха. Особено за феновете на 2pac, които още се надяват да е жив и да си пие на някой закътан остров. Няма особен смисъл от повече пояснения най-добре вижте за какво става въпрос в следното видео 🙂

Барселона срещу Мюнхен, истинско бирено дерби

Явно поредицата от постове за различни, непопулярни и в повечето случаи странни бири, се оказва една от най-последователните в блога. Но при пълната подкрепа от страна на Пепе, няма как и да е по друг начин. Оказа се че и в Carrefour има доста голямо разнообразие от не особено популярни(поне за мен) марки бира, което е сигурен знак, че поредицата ще продължи още дълго.

Този път след известно чудене, решихме да се спрем на бира в кенче. А и гледахме да е нормална 500 мл бира. Backup вариант този път не се предвиждаше, защото вкъщи имахме няколко бутилки Каменица, ако случайно ударим много сериозна греда с избора. Без да сме го премисляли предварително направихме едно истинско дерби Испания срещу Германия, Барселона срещу Мюнхен.

Има още