Месечни архиви: септември 2012

DevReach 2012 – остава само месец

Остава малко повече от месец до началото на тазгодишния DevReach. За тези, които не знаят това е най-голямата конференция за Microsoft програмисти за централна и източна Европа. Тзи година събитието ще се проведе точно на рождения ми ден 🙂

В седмото издание на DevReach са предвидени 2 дни с 5 отделни потока от презентации. Web development, Mobile, Cloud, Architecture, Agile and Testing. С две думи за всеки по нещо.

Както винаги лекторите са световно доказани специалисти в целия процес по изграждане на софтуерни продукти. За мое съжаление, личният ми фаворит от миналогодишното издание Scott Hanselman този пък няма да присъства, но без съмнение ще са 2 изключително интересни дни.

Остават няколко дни до 10 септември, в които може да си резервирате място на по-ниска цена. Стандартен пакет може да получите за 127 евро, а VIP за 175 евро. След тази дата цените скачат на съответно 159 за стандартен и 219 за VIP.

Повече подробности може да намерите на сайта на събитието http://www.devreach.com, а аз само мога да ви уверя, че си струва. Ще се видим на DevReach 2012.