Кой съм аз

Здравейте, казвам се Иван Куков и в момента съм на (DateTime.Now.Year – 1985) години. Роден съм във Велико Търново, но от (DateTime.Now.Year – 2004) години доскоро учех, а сега живея и работя във Варна.Женен с две(за сега) деца и с чисто криминално минало(за сега).

Завърших бакалавърска и магистърска степен по Информатика в Икономически университет Варна(казано по варненски ВИНС-а). От близо (DateTime.Now.Year – 2007) години си изкарвам хляба и бирата с работа „по специалността“. Занимавам се основно с уеб програмиране с технологиите на Майкрософт(тук сигурно загубих читателите, отявлени фенове на ябълките и пингвините). Интересувам се и от SEO оптимизация, интернет маркетинг, технологични джаджи.

Ако имате някакви въпроси към мен ще се радвам да ми пишете, като за целта използвате формата за контакти в дясно.

4 thoughts on “Кой съм аз

 1. Казакова

  Здравейте, случайно попаднах на клипчетата Ви за с. Круша, Варненско. Любопитствам да разбера какво Ви свързва с това село, ако не е много нахално. Ще Ви бъда благодарна, ако ми задоволите любопитството. С уважение за поставените цели за ИТ село.
  Бела

 2. Бела

  Благодаря много за отговора. Бях забравила с коя ел. поща се регистрирах и мина доста време, окато Ви открия отново. Отдавна сме решили със съпруга ми да си купим къща на село (близо до родния ни град Варна) и обикалям (виртуално) наоколо. Още не сме направили окончателен избор, набелязали сме няколко, които да разгледаме това лято,но едно от селата е и село Круша. Затова ще ви бъда много благодарна, ако споделите и Вашия опит, наблюдения, впечатления..Ние сме във (напреднала) възраст, в която дирим не толкова удобствата на големия град, а тишината и спокойствието сред природата.
  Бъдете жив и здрав.

  1. Kukov Автор

   Може да видите повече подробности за селото в първите постове в selo.kukov.net Като цяло селото е много тихо и спокойно, според мен е най-добре да изберете някой хубав слънчев ден и да се разходите до там, за да видите как ще го почуствате лично. Ще се радвам да станем съселяни 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *