Да изпробвам късмета си отново

Покрай големия джакпот в тотото през последните седмици, много хора решиха да изпробват късмета си. Е в крайна сметка след няколко опита се оказа, че двама души са били с една звездичка повече от максималния, в графата късмет на дневния им хороскоп във вестника.

Аз съм пускал тото 2-3 пъти през живота си, но предвид нищожния шанс да спечелиш, не мисля че това са добре инвестирани 2-3 лева на тираж. Но пък обичам да участвам в различни игри с награди, защото си го има онзи момент с тръпката дали си от печелившите. Няколко пъти се се случвало да печеля различни награди, като тук в блога съм писал за някои от тях.

Сега попаднах на друга игра, отново в интернет и отново с не лош шанс за печалба. Става въпрос за играта за блогъри wishlist на emag.bg

В нея всеки може да се включи, ако има навършени 18 години и в блога му има повече от 30 статии. Аз като един виден български блогър разбира се отговарям на тези условия и реших да се пробвам за един от 10-те ваучера за по 500 лева.

Преди малко повече от месец се оборудвах с нов лаптоп, като за целта бях направил проучване из по известните магазини, за да видя на каква цена е избрания от мен модел. Можело е да погледна и в категорията лаптопи и таблети на emag.bg, но не бях попадал на техния сайт тогава.

Друго което също можеше да се погледне е категорията малки електроуреди, в която има оферти и за хлебопекарни. Ние с Пепе от около 2 месеца имаме хлебопекарна и сме доста доволни. Хляба става почти като в селските пекарни едно време. Разбирасе не е чак толкова хубав, но е поне 2 левела над този, който се продава по магазините.

Също много богата категория ми се видя направи си сам. В последно време доста се заглеждам по такъв тип предавания по History Channel и един ден може да се обзаведа с някой полезна машинка. Проекта който съм запланувал сега, е да реставрирам една стара табла. Не съм сигурен дали ще се получи нещо хубаво, но със сигурност ще пиша пост тип „Преди-След“, когато започна.

Това е моята статия за играта на emag.bg Ако имаш блог, който отговаря на условията може да се включиш и ти. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *