Колко тежък сезон може да е лятото

Напук на топлото време, в който всеки си мисли за отпуски, инициативата VarnaLab продължава да се развива с пълна сила. През месец юли се проведоха и първите срещи и презентации, които определиха една от посоките на развитие на лаба. Интерес определено не липсваше, като за презентационен ден, без изрични уговорки и ей така от само себе си стана срядата, по известна като малкия петък. Около 19:30-20 часа интелектуалния баланс на Варна рязко се променя, поради силната концентрация на мозъци на Добри Войников 19.

Благодарение на ремонт започнат във ВИНС-а успяхме да се сдобием и с 2-3 бюра(вероятно мои набори, ако не и по възрастни), както и 2 секции, които бяха юнашки пренесени до лаба с 2 коли и 10-тина ръце в 13 часа на един от най-горещите дни на лятото. Но целта оправдава средствата са казали древните албанци.

Определено силното представяне на VarnaLab няма как да остане незабелязано, и дори предизвика желание на колегите от InitLab от София за съвместни презентации с теле/интернет(или както там е най-правилно) мост между двата лаба. Дори в днес и другата сряда ще имаме гост лектор от София, който реши да съчетае полезното с приятното и да дойде да види VarnaLab offline.

VarnaLab(ВарнаЛаб)

Много важно събитие се случи на 17 юли. Състоя се първата сватба в кръга ми от много близки приятели. Въпрос на време беше Дидо и Краси да се вземат, така че това не изненада никой(може би). Лично на мен сватбата ми хареса много, събрахме се много хора, които за съжаление все по-рядко се виждаме и явно сватбите ще са достатъчен повод да променим това(почвам да се замислям :)). Поне 230 години брачен живот за новото семейство и скоро очакваме първото бебе в компанията 🙂

Лятото е сезон с доста пъстри събития, но за съжаление, на есен предстоят избори в България и това доста натежава и през лятото. Трудно е да избягаш от постояното дърдорене за това как трябвало да се гласува за промяна, за едно по-добро бъдеще, а в същото време лицата на екрана са едни и същи. Ми с извинение ама хората са го казали „Нов бардак със стари ку*ви не се прави“. Смешно е някой да обеснявя как до сега нищо не било направено и как той или тя щели да преобразят нещата, а същите тези той или тя вече са били в управлението и са имали възможност да направят нещо значимо, друг е въпроса колко са се справили.

Чакам с нетърпение да минат изборите, за да спре цялата тая дъндания(със същото нетърпение с което чаках да мине и семинара на Браян Трейси преди няколко месеца, защото на всички банери поразително приличаше на един мой преподавател от университета, който не ми беше много приятен да кажем).

Тези дни ще пусна и една статийка за новата ми придобивка Kindle, след като вече успях да го поразцъкам. Ще споделя някой друга хитринка, до която се домогнах, както и защо това са едни от най-добре инвестираните ми 111 паунда 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *