Спечелих пропуск за DevReach 2011

Много хора определят Христо Стоичков за глупав, не особено интелигентен и други подобни. Моето мнение не се отличава особено от общото, но за едно негово изкарване винаги ще го споменавам. „Който играй пичели, който не играй не пичели“. Доста често съм се улавял да си го повтарям в случаи, когато съм се колебал дали да се включа в някаква игра. И напоследък все по-често разбирам колко прав е бил господин Безпощадна левачка.

Бях писал преди няколко седмици за една игра на JobTiger, в която се включих и благодарение, че бях сред първите 10 получих една бутилка червено вино, а и все още имам шанс за голямата награда на месеца видеокамера SONY.


Преди седмица разбрах и за друга тяхна игра, която още повече ме заинтригува. Става въпрос за игра като тази на Superhosting от пролетта, когато даваха пропуски за SEO конференцията, на 5-те най-интересни въпроса зададени към лекторите. Този път обаче наградата беше пропуск за DevReach, най-голямата конференция в източна Европа за програмисти работещи с технологиите на Microsoft. Правилата бяха същите и просто нямаше как да не се пробвам.

И ето 2 седмици по-късно вече пътувам за София с пропуск в ръка и страхотен ентусиазъм да видя какво точно представлява конференцията. Цените на пропуска от около 250+ лева гарнирани с транспортните разходи Варна-София и обратно са ме разколебавали в предходните години да посетя това доста интересно събитие.

И така очертават се два много интересни дни 17 и 18 октомври, за които ще пиша в подробности по-късно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *