За толкова малко време, толкова много неща

Доста време мина от последния ми пост, а си мислех че зимата ще съм по-свободен и ще пиша по-редовно. Може би необичайно топлото време, все още не ни е спряло вечер да си седим на топло вкъщи. За този месец и малко обаче се случиха куп интересни неща, като за всяко едно можем да пусна отделен пост. Сега в малко по-систематизиран вид мисля да ги споделя с тримата ми читатели на блога 🙂


Първото и най-важно събитие беше на 5 ноември. Предложих на приятелката ми на връх 5-тата ни годишнина, и най-хубавото е че тя не побягна панически и дори даде своето положително ДА. Идеи за предложения в нета има хиляди, но за двама програмисти няма как да не е свързано с ИТ сферата. И така за няколко дни успях да завърша един от важните ми проекти www.pepi-will-you-marry.me Като определено най-сложно беше да избера 30 измежду 5000+ снимки от последните 5 години. Естествено за да е още по-яко, бях инсталирал програмка на нейния лаптоп, която записва през уеб камерата, за да може да имаме документирано всичко. Тя естествено не знаеше за тези неща 🙂

Втората също важна стъпка, която се случи през ноември е, че на 14-ти започнах нова работа. След 3 години и 1 месец в Триада Софт, реших че е време за крачка напред и се присъединих към екипа на Flat Rock Technology. Със сигурност ме очаква доста работа, доста нови запознанства и най-важното още много научени нови неща. Вече след месец на новата работа, смятам че това е стъпка в правилната посока за мен.

Иначе топлото време през ноември предостави възможност за много срещи с приятели и доста приятни събирания. Въпреки че по-голямата част от компанията не е със статут „студент“ от 2-3 години, това не пречи всяка година да си правим сбирка по случай 8-ми декември. Този път беше няколко дни по-рано, на вила Пролет до Варна, но си изкарахме страхотно при температури от 20 градуса през деня.

И така в края на годината, остават още няколко работни дни, предстоят срещи с приятели, с които не сме се виждали вече няколко месеца, как да не го обичаш това време.

Също се надявам и да възобновя по-редовното писане, защото интересни неща се случват всеки ден. И те така!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *