Казано простичко: Console.WriteLine(„Hello World!“);

След доста отлагане от моя страна, най-накрая намерих малко свободно време да се гмурна и аз в света на блогосферата. В последните няколко месеца се запознах с доста от българските блогъри, и по-точно с техните виртуални местенца и се радвам, че все още има млади и будни българи, които не се занимават основно със седяне на пейката пред блока, чоплене на семки и ругаене на ужасната ситуация в държавата, в която живеят. Още по радостно е, че с някои от тях успях да се запозная и лично, като занапред се надявам тази тенденция да продължи.

В този блог най-вероятно ще откривате теми свързани с интернет и новите технологии, което е продиктувано от работата ми и моите интереси. За някои от вас може и да има доста неразбираеми теми свързани с програмирането, но кактоказва един мой приятел „Вицовете за блондинки са повече от вицовете за програмисти, защото вицовете за блондинки ги разбират всички“. Със сигурност ще пиша и за неща извън тези сфери, като се надявам да ви е интересно.

Както повеляват древните закони на блогосферата ще се радвам да отговоря на всеки един ваш въпрос, и ако мислите, че мога да съм ви полезен с нещо, не се колебайте да ми пишете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *